Nuorisopurjehdus 4. – 8.8.

Kirkkonummen Perinnepurjehdusyhdistys St. Nikolaus ja Kirkkonummen Suomalainen Seurakunta järjestävät Elokuussa 2014 nuorisopurjehduksen Inkoon ja Tammisaaren saaristossa. Leiri on avoin kaikille 15-19v nuorille.

nuorisopurjehdus 14

Leirielämä St. Nikolauksen kanssa on leppoisaa. Päivät purjehditaan ja lounas nautitaan veneessä purjehduksen lomassa, alkuillasta kiinnitetään paatit jonkin vastaan tulevan saaren rantaan, majoitutaan ja syödään päivällinen.  Leiriläiset muodostavat aluksen miehistön yhdessä kipparin kanssa, ja purjehduksen perusteet tulevat kaikille varmasti tutuksi.

Aikaisempaa purjehdustaitoa tai veneilykokemusta ei tarvita, reipas meininki ja halu oppia ovat tärkeintä. Leiri on hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin ja vaikka aloittaa purjehdusharrastus. Leirin vastuullisena järjestäjänä on St. Nikolaus ry, ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja Katri Rantanen.

Leiri alkaa maanantaina 4.8. klo 10 Porkkalan Merikylästä, ja päättyy samaan paikkaan 8.8. klo 16.

Leirin hinta on 80€.

Lisätiedot ja ilmottautumiset:
Tuomas Nuotio
050-5261967

purjehdukset(a)stnikolaus.net

Katri Rantanen
050-3423197

Leirimaksu sisältää ruoan, majoituksen, ohjelman ja merimiesjutut. Leiri vaativat toteutuakseen min. 8 osallistujaa. Leirin peruuntuessa leirimaksut palautetaan.

yhdistys7