Perämieskurssi

Perinneveneet Lotta ja Frida etsivät perämiehiä kesäksi! St. Nikolaus järjestää kevättalvella perämieskurssin, lähde mukaan jos haluat perämieheksi kesällä 2014. Perämies on veneellä kipparin jälkeen ylin miehistön jäsen, ja ajaa venettä yhdessä kipparin kanssa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi navigointia, purjeiden käsittelyä ja  aluksen ohjailua.  Perämies saa työtehtäviensä suorittamisesta myös pienen korvauksen.

Kurssin teoriaosuus järjestetään helmi- ja maaliskuussa tiistai-iltaisin Lyanilla Kirkkonummella. Kurssin ja pienen harjoittelun jälkeen voit työskennellä Lotalla ja Fridalla vaativassa ja vastuullisessa perämiehen tehtävässä.

Kurssin teoriaosuus järjestetään tiistai-iltaisin klo 18-21 25.2, 11.3., 25.3., ja 8.4. Lyanin yläkerrassa (os. Pappilanmäki 5, 02400 Kirkkonummi). Kurssin loppuosa järjestetään toukokuussa, aikataulu lyödään lukkoon teoriaosuuden päätteeksi.

l8Kurssi on maksuton. Kurssin yhteydessä on mahdollista pienellä lisäopiskelulla suorittaa myös saaristolaivurin tutkinto sekä Suomen Punaisen Ristin ensiapukurssi (nämä ovat maksullisia)

Ilmoittaudu 16.2. mennessä! Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Tuomas Nuotio, +35850-5261967. purjehdukset(at)stnikolans.net