Kaudella 2016 järjestetään Kirkkonummen Seurakunnan kanssa perinteise Purjehtiva Rippileiri sekä Varhaisnuorisopurjehdus. Näille ilmottautuninen tapahtuu Kirkkonummen Seurakunnan kautta. Näistä lisätietoja Kirkkonummen Suomalaisen Seurakunnan verkkosivuilla.

Heinäkuussa järjestetään nuorisopurjehdus 15-19v nuorille

Kirkkonummen Perinnepurjehdusyhdistys St. Nikolaus ja Kirkkonummen Suomalainen Seurakunta järjestävät Heinäkuussa 2016 nuorisopurjehduksen Inkoon ja Tammisaaren saaristossa. Leiri on avoin kaikille 15-19v nuorille.Leirielämä St. Nikolauksen kanssa on leppoisaa. Päivät purjehditaan ja lounas nautitaan veneessä purjehduksen lomassa, alkuillasta kiinnitetään paatit jonkin vastaan tulevan saaren rantaan, majoitutaan ja syödään päivällinen.  Leiriläiset muodostavat aluksen miehistön yhdessä kipparin kanssa, ja purjehduksen perusteet tulevat kaikille varmasti tutuksi.

Aikaisempaa purjehdustaitoa tai veneilykokemusta ei tarvita, reipas meininki ja halu oppia ovat tärkeintä. Leiri on hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin ja vaikka aloittaa purjehdusharrastus. Leirin vastuullisena järjestäjänä on St. Nikolaus ry, ohjaajana toimii nuorisotyön ammattilainen Katri Rantanen.

Leiri alkaa tiistaina 26.7. klo 10 Porkkalan Merikylästä, ja päättyy samaan paikkaan lauantaina 30.7. klo 16.

Leirin hinta on 100€, ilmoittautumiset 31.5. mennessä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja voi tiedustella myös puhelimitse Tuomakselta ja Katrilta. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi ja ikäsi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

purjehdukset(a)stnikolaus.net

Tuomas Nuotio, 050-5261967

Katri Rantanen, 050-3423197

Leirimaksu sisältää ruoan, majoituksen, ohjelman ja merimiesjutut. Leiri vaatii toteutuakseen min. 8 osallistujaa. Leirin peruuntuessa leirimaksut palautetaan.