Ruokailut purjehduksella

Yleisin tapa hoitaa tarjoilu tukijapurjehduksilla on ollut, että purjehtimaan tuleva porukka tuo itse ruuat ja juomat mukanaan veneelle. Ruuat voi tilata jostakin catering-ravintolasta tai halutessaan vaikka järjestää nyyttikestit. Kätevintä on kuitenkin, että ruuat on esivalmisteltu ja pakattu niin, että ne on helppo nostaa tarjolle veneessä tai saaressa johon pysähdytään ruokailemaan ja kahvittelemaan. Veneellä ja saarissa on rajalliset mahdollisuudet ruuan lämmittämiseen, mutta kahvin keittäminen ja makkaranpaisto onnistuvat aina. Mukaan kannattaakin varata paketillinen pannukahvia termospullojen sijaan!

Toinen hyväksi havaittu mahdollisuus on pysähtyä purjehduksen jälkeen lähialueen rannalla sijaitsevan tilausravintolan tai huvilan rantaan ja järjestää ruokailu hieman hienostuneemmassa ympäristössä.

Ei siis ole vain yhtä hyvää tapaa järjestää purjehdus, vaan reissu voidaan suunnitella juuri teille sopivaksi. Ottakaa mielellään yhteyttä, niin mietitään yhdessä millainen purjehdusretki sopisi teille parhaiten!

Vaatetus

Merelle kannattaa pukeutua lämpimästi ja säänmukaisesti, rennot ulkoiluvaatteet toimivat merellä paremmin kuin korkokengät ja pikkutakki.